- ANNONCE -
Hjem Populært LPGA Nicole har trukket sig fra ugens turnering – OL drømmen svinder

Nicole har trukket sig fra ugens turnering – OL drømmen svinder

Nicole Broch Larsen - Foto: IGF

Nicole Broch Larsen skulle som eneste dansker have deltaget i denne uges Meijer LPGA Classic for Simply Give, men stiller ikke til start alligevel. Hun havde ellers brug for et godt resultatet, hvis hun skulle kvalificere sig til OL.

Nicole skriver på sin Facebook side, at hendes kæreste og caddie Kasper Estrup er blevet opereret for blindtarmsbetændelse. Alt gik godt, men hun valgte forståeligt nok at blive hos ham i stedet for at spille.

Det betyder så også, at Nicole får meget svært ved igen at kvalificere sig til OL, da kun de to bedste danskere på verdensranglisten kommer med. Kvalifikationen afsluttes den 28. juni, som er umiddelbart efter næste uges KPMG Women’s PGA Championship, der er en major på LPGA.

denne uges verdensrangliste er Nanna Koerstz Madsen nr. 52, Emily K Pedersen nr. 66 og Nicole Broch Larsen nr. 100. Alt tyder således på, at det er Nanna og Emily, der kvalificerer sig til OL. Alle tre er med i KPMG Women’s PGA Championship.

Ved OL 2016 i Rio blev Nanna Koerstz Madsen nr. 13 og Nicole Broch Larsen nr. 34 da Inbee Park vandt guld foran Lydia Ko og Shanshan Feng.

Herrernes kvalifikation slutter på mandag

Verdensranglisten på mandag den 21. juni er afgørende for, hvilke herrespillere der kommer med til OL. Så medmindre de melder afbud i sidste øjeblik, så vil Rasmus Højgaard og Joachim B Hansen kvalificere sig.

Søren Kjeldsen blev nr. 21 og Thorbjørn Olesen nr- 30, da Justin Rose vandt guld i OL 2016 i Rio foran Henrik Stenson og Matt Kuchar.

Nicole Broch Larsen med sin kæreste og caddie Kasper Estrup under Honda LPGA Thailand 2021 – Foto: LPGA / Getty Images
Exit mobile version
X