En tre meter høj og 2,5 tons tung statue med navnet ”Golfspilleren”, blev for nylig opsat i rundkørslen ved Skebjergvej og Smørum Parkvej. Den tavse golfer er hugget ud i marmor og beton, skabt af klubbens medlem Peer Rubin, og viser med sit sving vej til Smørum Golfklub.

Medlemmer og gæster til Smørum Golfklub, der kommer fra motorvejen, bliver fremover mødt af et helt nyopstillet kunstværk af Peer Rubin, der ikke bare symboliserer spillet, men også peger med køllehovedet direkte mod målet – indgangen til landets største golfklub.

– Projektet har været undervejs i flere år, og derfor var glæden ekstra stor, da ”Golfspilleren” omsider fandt sin plads i rundkørslen, siger Keld Østergaard Christensen, golfdirektør i Smørum Golfklub.

Det er klubbens mangeårige medlem Peer Rubin, der er kunstneren bag skulpturen. Den tavse golfer er hugget ud i marmor og beton. Med sin placering i rundkørslen, kan statuen se ud over anlægget, og samtidig med sit bastante sving vise vej til masser af golferes oplevelser i klubben. Peer Rubin har tidligere skabt en bronzestatue til golfanlægget i HimmerLand.

– Idéen med en statue er at markere, at i Smørum findes ikke alene Danmarks største golfklub, men også en klub, der favner alle typer af golfspillere. Det gælder for helt nye medlemmer, der aldrig tidligere har spillet golf, til passionerede klubgolfere og en velfungerende ungdomsafdeling, der gennem årene har udklækket stribevis af dygtige spillere, der har bragt sejre hjem på højeste nationale og internationale niveau. Endvidere har vi en meget stor og trofast medlemsskare, som er med til at sikre, at vi har et rigtigt godt socialt klubliv, siger Peter Borregaard, formand for Smørum Golfklub.

.
.
Tør, varm og oplyst Driving Range med Toptracer

– Vi er rigtig stolte af, at Smørum by har fået et nyt vartegn i form af en golfspiller, siger Keld Østergaard Christensen.

Golfdirektøren supplerer med at klubben hele tiden arbejder på at udvikle sig.

– Senest er der i Smørum Golfklub blevet installeret landets første Toptracer på Driving Rangen. Det er et digitalt træningsværktøj, der gør øvetimerne til ren underholdning med muligheder for længste drive, spil på verdens bedste baner, at spille og konkurrere mod venner og en halv snes andre faciliteter. Toptracer Range er gratis for både medlemmer og gæster, og det er yderst populært, siger Keld Østergaard Christensen.

www.smorumgolf.dk

Den tre meter høje og 2,5 tons tunge marmor- og betonstatue ”Golfspilleren”, er skabt af Peer Rubin, der selv spiller golf. Statuen blev for nylig opsat i rundkørslen ved Skebjergvej og Smørum Parkvej – Foto: Jesper Vinzents

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.