Challenge TourMartin Ovesen blev nr. 4 på Challenge Touren

Martin Ovesen blev nr. 4 på Challenge Touren

Martin Ovesen opnåede sin anden top-5 placering på få uger, da han blev nr. 4 i Volopa Irish Challenge, som blev vundet af Bernd Ritthammer.

Efter en finalerunde i -2 sluttede Martin Ovesen på en delt 4. plads i -3, så han har formået at fastholde den gode form, som han har vist på det seneste.

For to uger siden blev Ovesen nr. 3 i Bridgestone Classic, mens han i mandags blev topscorer i The Hurdle, da han vandt 99.500 kroner i Kunde & Cos årlige golfturnering.

Ritthammer vandt for anden gang i år
Bernd Ritthammer vandt i -10 foran Marcus Armitage og Sam Walker i -5. Martin Ovesen delte 4. pladsen med Steven Jeppesen, Anton Karlsson og Matteo Delpodio.

Det var tyske Ritthammers anden sejr på Challenge Touren. Hans første sejr var i Aalborg GK, hvor han i begyndelsen af juli vandt Made in Denmark Challenge presented by Ejner Hessel.

Volopa Irish Challenge hosted by Mount Wolseley Hotel, Spa and Golf Resort, resultat

Thomas Bjørn i top-20 da Stephen Ames vandt på sin 60 års fødselsdag

Den forsvarende mester Stephen Ames vandt Mitsubishi Electric Classic på sin 60 års fødselsdag, og har nu vundet to sejre i år. Se højdepunkter...

McIlroy & Lowry vandt Zurich Classic of New Orleans

Rory McIlroy & Shane Lowry vandt holdturneringen Zurich Classic of New Orleans for to-mandshold, og det tæller som en officiel PGA Tour sejr for...