AnbefaletMade in Denmark fortsætter de kommende år

Made in Denmark fortsætter de kommende år

Lars Larsen har offentliggjort, at Made in Denmark 2016 ikke bliver den sidste. Turneringen fortsætter i mange år endnu, siger dynekongen. Det er dog ikke sikkert, at det bliver på hans bane i Himmerland.

Lars Larsen er rasende over, at Region Nordjylland ikke fortsat vil give 7,5 mio. kroner i støtte til den danske Europa Tour turnering. Så rasende at han truer med at flytte Made in Denmark fra Himmerland, men turneringen fortsætter.

– Om vi så skal flytte turneringen helt til København, så gør vi det, siger Lars Larsen til TV2 Nord. Han fortæller om det kendskab som Europa Touren turneringen har givet:

– Made in Denmark bliver ved med at bestå i mange år endnu. Når jeg rejser rundt i verden, snakker man om Himmerland og Aalborg. Turneringen er ved at blive kendt ud over Danmarks grænser.

Lars Larsen siger, at der er givet håndslag på en 3-årig aftale, men det afvises af Regions Nordjylland. Made in Denmark havde forventet at få 7,5 mio. kroner i støtte i år. Alt tyder dog på, at beløbet kun bliver 2 mio. kroner.

MiD_aalborg14-275786Turismeforbrug på 62,5 mio. kroner
En undersøgelse fra University College Nordjylland (UCN) og VisitDenmark viste, at Made in Denmark 2015 skabte et såkaldt turismeforbrug på godt 62,5 mio. kroner. Heraf kan 12 mio. kroner tilskrives udenlandske turister. Undersøgelsen viste, at Made in Denmark skabte 83 job (årsværk).

– Nu smider man det hele væk. Det er dårligt købmandskab, siger Lars Larsen til TV2 Nord.

Lars Larsen kendes som bagmanden for Made in Denmark, men det er en erhvervsdrivende fond, som arrangerer Made in Denmark. En fond hvor Lars Larsen er formand, og Jysk koncernen er garant for økonomien.

Folkefesten er udvidet med festival og camping
Made in Denmark 2016 spilles fra den 25. – 28. august på Himmerland Golf & Spa Resort.

Som noget nyt bliver det med festival og camping. Der er således koncerter om aftenen. GNAGS, Mads Langer, Laid Back og Djämes Braun er offentliggjort som de første fire af i alt seks bands.

Besøg Made in Denmarks hjemmeside på www.madeindenmarkgolf.dk

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk