Danish Golf ChampionshipSunshine Reggae på Made in Denmark Festival

Sunshine Reggae på Made in Denmark Festival

Det tredje navn på Made in Denmark´s festivalplakat bliver legendariske Laid Back.

Få danske musiknavne har gjort sig bemærket på den internationale scene som Laid Back. I mere end 20 år har de toppet hitlister, indtaget radioer og favntaget publikum. Lørdag aften den 27. august under Made in Denmark er de klar på scenen og det glæder en af de danske golflegender.

– Hvis de kommer, så skal jeg til festival – det bliver legendarisk, udtalte Thomas Bjørn, da han tidligere på året fik en insider om at Festivalen arbejdede på Laid Back.

Tim Stahl og John Guldberg, der sammen udgør duoen Laid Back, megahittede i 1981 med ”Maybe I’m Crazy”, som strøg til tops på hitlister i ind- og udland. Derefter udkom klassikeren ”Sunshine Reggae”, der blev nummer et i hele 22 lande og solgte i mere end 20 mio. eksemplarer.

Laid Back går på scenen lørdag aften den 27. august. Har du købt 1-dags billet til lørdag eller partout billet, så har du gratis adgang til Made in Denmark Festival. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link: www.madeindenmarkgolf.dk/billetter

Festivalen har allerede offentliggjort GNAGS og Mads Langer som de første af i alt seks bands – næste navn offentliggøres den 17. marts.

Som endnu en nyhed i 2016 etableres der også et campingområde i umiddelbar tilknytning til golfbanen. Mere info om campingpriser offentliggøres medio marts, og salg af telt- og campingpladser starter fredag 1. april 2016.

Udstillere der ønsker at booke en stand i Made in Denmark Village henvises til: www.madeindenmarkgolf.dk/village

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk