Asian TourEfter fire 2. pladser vandt Chawrasia endelig Indian Open

Efter fire 2. pladser vandt Chawrasia endelig Indian Open

Gennem årene har 37-årige S.S.P Chawrasia haft fire andenpladser i Indian Open. To gange tidligere har han vundet Asian Tour turneringer på Delhi GC, hvor han endelig vandt sit hjemlands største turnering.

Med tre missede cuts i træk havde Chawrasia ikke ligefrem vist god form på det seneste, men han førte med to slag efter tredje runde. Inden sidste hul af finalerunden førte han med ét slag.

Med en birdie vandt S.S.P Chawrasia i -15 foran Jeunghun Wang og den forsvarende mester Anirban Lahiri i -13.

Lahiri lagde et tidligt pres på Chawrasia med birdies på de første tre huller, men derfra lavede han kun en birdie og en bogey.

Angelo Que gik dagens bedste runde i -7 og delte 4. pladsen i -12 med Adilson da Silva.

Fem indere i top-10
De indiske spillere satte i høj grad deres præg på turneringen. Udover sejr til Chawrasia og en delt 2. plads til Lahiri, så blev Rashid Khan nr. 6 mens Shiv Kapur og Rahil Gangjee delte 10. pladsen i -9.

Terry Pilkadaris var på 2. pladsen inden finalerunden, men +4 sendte ham tilbage til en 15. plads i -8.

Peter Uihlein blev nr. 31 i -4, Marcus Fraser nr. 51 i par og Scott Hend nr. 58 i +1.

Danskerne missede cuttet
Der var to danske deltagere, men ingen af dem var med i finalerunderne. Joachim B Hansen trak sig med en skade efter 5 huller af anden runde, mens Jeff Winther missede cuttet.

Hero Indian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk