Danish Golf ChampionshipEndnu et navn til Made in Denmark Festival

Endnu et navn til Made in Denmark Festival

Det fjerde navn på Made in Denmark´s Festival plakat bliver den danske reggae/dancehall duo Djämes Braun.

– Djämes Braun er en spændende booking for Made in Denmark Festival – vi har en klar plan om at præsentere et godt og bredt program over de tre dage festivalen kører og med denne booking tilgodeser vi også de lidt yngre golffans, siger Brian Nielsen fra Down the Drain Production der sammen med Made in Denmark står bag den nye festival, der arrangeres som after party torsdag, fredag og lørdag aften under Made in Denmark golfturneringen.

Djämes Braun har i løbet af de seneste tre år leveret ikke mindre end 9 hitsingler, senest ”Inficeret” og ikke mindst “Fugle”, der blev et af sidste års største hits med bl.a. over 8 millioner streams, 2,5 million YouTube visninger og næsten 6 måneder på iTunes Top 20.

Djämes Braun skal på scenen fredag aften den 26. august. Har du købt 1-dags billet til fredag eller partout billet, så har du gratis adgang til Made in Denmark Festival. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link: http://madeindenmarkgolf.dk/billetter

Festivalen har allerede offentliggjort GNAGS, Mads Langer og Laid Back som de første tre af i alt seks bands – næste navn offentliggøres den 24. marts.

Som endnu en nyhed i 2016 etableres der også et campingområde i umiddelbar tilknytning til golfbanen. Mere info om campingpriser offentliggøres sidst i marts, og salg af telt- og campingpladser starter fredag 1. april 2016.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk