AnbefaletRasende Lars Larsen truer med at flytte Made in Denmark

Rasende Lars Larsen truer med at flytte Made in Denmark

Lars Larsen er rasende over Region Nordjyllands bebudede nedskæring af støtten til Made in Denmark. Regionen vil støtte med 5,5 mio. kroner mindre end tidligere.

I begyndelsen af marts nedstemte Regionsrådet for Region Nordjylland et forslag om, at støtte Made in Denmark med op til 7,5 mio. kroner i år. Svarende til det beløb, man har støttet den danske Europa Tour turnering med de første to år.

Alt tyder nu på, at Region Nordjylland kun vil støtte Made in Denmark 2016 med 2 mio. kroner, og det har gjort Lars Larsen rasende:

– Hvis Region Nordjylland ikke vil eller kan være med i år, så bliver Made in Denmark flyttet i 2017. Om ikke andet, så af den grund at jeg ikke kan samarbejde med useriøse halv-løgnere eller hel-løgnere, for det er jo det, de er. Om vi så skal flytte turneringen helt til København, så gør vi det, siger Lars Larsen til TV2 Nord.

– Der var en 3-årig aftale med Region Nordjylland
Lars Larsen mener, at den oprindelige aftale lød på, at Region Nordjylland skulle støtte Made in Denmark med 7,5 mio. kroner årligt i tre år. Det afvises af Henrik Ringbæk Madsen, som er formand for Udvalg for Vækst, Innovation og Kompetencer i Region Nordjylland.

– Hvis de postulerer, at de ikke har sagt ja til tre år – så er de fulde af løgn. De har fået nøjagtigt samme betingelser som de 20-30 andre sponsorer. Den eneste forskel var, at Region Nordjylland sagde, at de ifølge loven kun kunne sige ja til et år af gangen – men at de selvfølgelig var med tre år. Og det blev hele arrangement bygget op på. Og fordi Region Nordjylland havde sagt ja til at være med i tre år, kunne jeg stille garanti overfor Europa Touren, siger Lars Larsen til TV2 Nord.

TV2 Nord har mere om sagen i deres program kl. 19:30 lørdag aften, hvor Region Nordjylland kommenterer på Lars Larsens udtalelser.

Opdateret: Læs mere og se indslaget på TV2 Nord i denne artikel på 19hul.dk.

MiD_aalborg15-295929

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk