Danish Golf ChampionshipMade in Denmark - nu med festival og camping

Made in Denmark – nu med festival og camping

Knap 87.000 mennesker dannede et pragtfuld rødt hvidt tæppe af support til de danske og internationale golf spillere under European Tour turneringen Made in Denmark i August 2015. Men når Made in Denmark fra 25.-28. august løber af stablen for tredje gang, vil det være med en markant udvidelse af aktiviteterne.

Folkene bag festivalerne NorthSide og Tinderbox skal fremadrettet i samarbejde med Himmerland Golf & Spa Resort og Made in Denmark gøre golfturneringen i Himmerland til en totaloplevelse med verdensklasse golf, udstillinger, madoplevelser, koncerter og camping.

– Det har altid været ambitionen at skabe en decideret dansk folkefest, og det gør vi nu med at forlænge oplevelsen ved Made in Denmark med koncerter om aftenen og mulighed for camping umiddelbart ved golfbanen, udtaler Promoter Flemming Astrup fra Made in Denmark.

Brian Nielsen, ejer af NorthSide og Tinderbox udtaler:

– Vi glæder os til at være med til at udvikle Made in Denmark endnu mere, således at der bliver tale om en total oplevelse for publikum i form af golf i verdensklasse, danske artister i topklasse, godt udvalg af lækkert mad og drikke og ikke mindst forbedret service for publikum generelt set, blandt andet med tilføjelse af camping, da overnatning har været et problem for de mange tilrejsende gæster.

Made in Denmark Village som sidste år havde mere end 40 udstillere samt et større område med mad og drikke danner rammen om Made in Denmark Festival. I samme sekund som den sidste bold er rullet i hul efter dagens runde torsdag, fredag og lørdag, vil Made in Denmark Village blive transformeret fra teltby til festival med masser af underholdning fra store danske artister. Hvem det bliver offentliggøres løbende gennem den næste måned, med første navn torsdag den 25. februar.

Har man allerede købt billet til Made in Denmark 2016, så har man fri adgang til koncerterne torsdag, fredag og lørdag. Har man ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link:
http://madeindenmarkgolf.dk/billetter

Som endnu en nyhed i 2016 etableres der også et campingområde i umiddelbar tilknytning til golfbanen. Mere info om campingpriser offentliggøres medio marts, og salg af telt- og campingpladser starter fredag 1. april 2016.

Udstillere der ønsker at booke en stand i Made in Denmark Village henvises der til:
http://madeindenmarkgolf.dk/village 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk