Kjeldsen PlayDay: Send din bedste legeøvelse og få besøg til en træning

I Kjeldsen PlayDay sætter Søren Kjeldsen legen i fokus, og han opfordrer alle til at sende ham den bedste legeøvelse. Efter sommerferien vil han så vælge den bedste, og besøge den pågældende klub til en sjov og anderledes træning. Se mere i videoen ovenfor.

Videoen skal sendes til Søren Kjeldsen som en besked på hans Facebook side. Du skal huske at optage øvelsen med telefonen liggende vandret, og videoen må helst ikke være længere end et minut.

Mere om Kjeldsen PlayDay – se alle tidligere videoer

Henover sommeren vil Kjeldsen hver uge komme med øvelser, hvor legen er i fokus, og de kan bruges af både juniorer og seniorer. Videoerne kan ses på Søren Kjeldsens Facebook side, på hans YouTube kanal ligesom vi løbende bringer dem her på 19hul.dk.

Du kan se alle Kjeldsen PlayDay videoer under kategorien Video: Kjeldsen PlayDay her på 19hul.dk.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.