PopulærtDP World TourHøjgaard i top-40, mens Mickelson og Oosthuizen deler føringen i US PGA

Højgaard i top-40, mens Mickelson og Oosthuizen deler føringen i US PGA

Rasmus Højgaard er nr. 39 inden finalerunderne af US PGA Championship på Kiawah Island, som føres af Phil Mickelson og Louis Oosthuizen.

Rasmus Højgaard gik anden runde af US PGA Championship i +4, men klarede sig sikkert videre til finalerunderne. Han var nr. 16 i -1 efter første runde, og er nu nr. 39 i +3.

50-årige Phil Mickelson og 38-årige Louis Oosthuizen deler føringen i -5 foran Brooks Koepka i -4. Christiaan Bezuidenhout og Masters vinderen Hideki Matsuyama deler 4. pladsen i -3.

Corey Conners, der førte efter første runde, er nr. 7 i -2, Bryson DeChambeau nr. 12 i -1. Viktor Hovland er nr. 19 i par, mens den forsvarende mester, Collin Morikawa der vandt på TPC Harding Park, er nr. 25 i +1 sammen med bl.a. Will Zalatoris og Lee Westwood.

Rasmus Højgaard deler 39. pladsen i +3 med bl.a. Jon Rahm, Justin Rose, Rickie Fowler og Rory McIlroy. Jordan Spieth er nr. 50 i +4.

DJ, Garcia, Schauffele, Thomas og Fleetwood missede cuttet

Top-70 og lige klarede cuttet til finalerunderne.

Blandt dem der missede cuttet er således Dustin Johnson, Sergio Garcia, Marc Leishman, Adam Scott, Xander Schauffele og Justin Thomas i +6 samt Tommy Fleetwood i +7.

Bernd Wiesberger, der i næste uge skal forsvare Made in Denmark titlen fra 2019, sluttede i +9. 1991 vinderen John Daly sluttede på en sidsteplads i +27.

US PGA Championship, leaderboard
– Alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...