Gary Woodland fører fortsat US Open foran Justin Rose

Gary Woodland fastholdt føringen i US Open, men forspringet er kun ét slag inden finalerunden på på Pebble Beach. I videoen ovenfor ses højdepunkter fra tredje runde.

Både Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard missede cuttet efter anden runde.

Gary Woodland gik tredje runde i -2, så han fører i -11 foran Justin Rose i -10. Rose var rundt i -3.

Den dobbelt forsvarende mester Brooks Koepka, der også har vundet US PGA Championship de seneste to år, deler 3. pladsen i -7 med Chez Reavie og Louis Oosthuizen. Rory McIlroy er nr. 6 i -6, mens Matt Kuchar og Chesson Hadley deler 7. pladsen i -5.

Danny Willett, Graeme McDowell, Jon Rahm, Henri Stenson og Matt Wallace deler 9. pladsen i -4.

Xander Schauffele er nr. 14 i -3, Dustin Johnson og Francesco Molinari deler 17. pladsen i -2, mens Tiger Woods og den norske amatør Viktor Hovland er nr. 27 i par.

Rickie Fowler, Jordan Spieth og Sergio Garcia deler 33. pladsen i +1.

Mickelson får ikke den perfekte fødselsdagsgave

Phil Mickelson fylder 49 år på søndag, men får ikke sit højeste ønske om en US Open sejr opfyldt i år. Seks gange er han blevet nr. 2, og US Open er den eneste af de fire majors, han endnu ikke har vundet.

Med en runde i +4 faldt han tilbage til en 48. plads i +3, så det bliver heller ikke i år, han fuldfører din karriere Grand Slam.

Finalerunden sendes på Viasat Golf, Viaplay.dk og TV3+, ligesom der er ekstrakanaler på Viaplay.dk som beskrevet i denne artikel. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.