Emily K Pedersen er på en delt førsteplads inden finalerunden af Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund.

Emily førte med to slag efter anden runde, men med en runde i -1 deler hun nu førstepladsen i -10 med Lydia Hall. Emily fører begge LET ranglister, og jagter sin anden sejr i år, da hun vandt Tipsport Czech Ladies Open i august.

Line Toft Hansen begyndte på en 48. plads i +5, og med +2 i tredje runde er hun nr. 53 i +7. Linette Holmslykke missede cuttet.

Georgia Hall er alene på 3. pladsen i -9, mens Celine Herbin og Anna Nordqvist deler 4. pladsen i -7. Esther Henseleit er nr. 6 i -6.

Caroline Hedwall, Carly Booth og Laura Fuenfstueck er blandt spillerne på en delt 7. plads i -4, Anne van Dam og Charley Hull er nr. 14 i -3 og Laura Davis nr. 17 i -2.

Der spilles om 1 mio. $ på Royal Greens Golf & Country Club.

GOLFTV sender finalerunden direkte med Anders Sigdal og Andreas Hartø bag mikrofonen. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund, leaderboard

Anna Nordqvist – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.