24-årige Emily K Pedersen vandt Tipsport Czech Ladies Open 2020, hvilket er hendes anden sejr på LET. Den første vandt hun i 2015.

Efter en forrygende første runde i -9 førte Emily med to slag, og med -7 i anden runde udbyggede hun føringen til hele seks slag. Hun havde sin træner David Dickmeiss med som caddie, og på en regnvåd dag afsluttede de med en runde i -1 på Beroun Golf Club.

Emily vandt i -17 foran Christine Wolf i -13, Sanna Nutinen i -12 og Lucrezia Colombotto Rosso på en 4. plads i -11.

Emily vandt således med fire slag, men det var mere spændende end resultatet antyder. Efter en bogey på 16. hul førte Emily kun med ét slag, så det var en vigtigt birdie, hun lavede på 17. hul. Hun afsluttede runden med stil, da hun fra mere end 20 meter holede et langt putt for eagle.

Linette Holmslykke blev nr. 26

Stephanie Kyriacou, Marianne Skarpnord og Manon De Roey delte 5. pladsen i -10.

Carly Booth, som vandt sidste år, blev nr. 20 i -5, mens Linette Littau Durr Holmslykke var rundt i par, så hun sluttede som nr. 26 i -4.

Som det ses på billedet nedenfor, så var der adgang for tilskuere til turneringen og det endda for et symbolsk beløb på 100 CZK svarende til knap 30,- danske kroner.

Emily udbygger føringen på LET ranglisterne

De seneste uger er Emily blevet nr. 2. i ASI Ladies Scottish Open og nr. 11 i AIG Women’s Open. Hun fører både LET Race to Costa del Sol ranglisten og pengelisten, så med sejren udbyggeer hun den føring.

Emily vandt Hero Women’s Indian Open 2015, hvilket var hendes hidtil eneste sejr på LET. Hun var på Solheim Cup 2017 holdet.

Tipsport Czech Ladies Open, resultat

Emily K Pedersen under Tipsport Czech Ladies Open 2020 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.