Hjem Populært PGA Tour DeChambeau slog (næsten) efter greenen på par-5 hul

DeChambeau slog (næsten) efter greenen på par-5 hul

På vej mod sejren i Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard slog Bryson DeChambeau nogle meget lange drives på par-5 hullet 6., hvor han næsten slog efter greenen.

Det er et dogleg hul rundt om en sø, hvor DeChambeau valgte den direkte rute. Nederst i denne artikel er et oversigtskort der viser hullet og Bryson DeChambeaus drive.

I videoen ovenfor ses hans 370 yards (knap 340 meter) lange drive i tredje runde. Hans bold ender i roughen, hvorfra han lavede en birdie. Drivet var langt nok til nå greenen, hvis han havde sigtet efter den, men han spillede lidt “sikkert”.

I finalerunden slog Bryson DeChambeau igen over den store sø, som det kan ses i videoen nedenfor, hvor det 377 yards (345 meter) lange drive endte i bunkeren et stykke fra greenen. Han missede greenen i andetslaget, men kom igen ind og i for en birdie.

Bryson DeChambeau vandt i -11 foran Lee Westwood i -10.

Under videoen i PGA Tour tweetet nedenfor er Bryson DeChambeaus drive markeret med en rød streg. Teestedet ses i venstre side, og landingsområde for andre spilleres drives er markeret nederst.

Exit mobile version
X