Andreas Lunding er hele fire slag foran de nærmeste forfølgere inden fredagens finalerunde ved Willis Towers Watson Masters i Kokkedal Golfklub. De øvrige danske favoritter finder sig selv længere nede af leaderboardet.

For anden dag i træk, var Andreas Lunding rundt i 67 slag, fem under par, og ikke overraskende var han svært godt tilfreds med sit spil og sin samlede score i 10 under par.

– Jeg spiller rigtigt solidt og giver mig selv en masse chancer. Jeg kender jo banen, og jeg ved, hvor jeg skal putte eller chippe fra med de pindplaceringer, vi har haft de første dage, fortæller hjemmebanespilleren til ECCO Touren.

Holder fokus på sit eget spil – roser bane og sponsor

Fredag er han i sin første førerbold på ECCO Touren, og på mange måder vil en sejr ændre en godkendt sæson til en virkelig flot én af slagsen for Kokkedal-rookien. Men Lunding holder øjnene på bolden.

– Planen er den samme i morgen, og jeg har 100 % fokus på mit eget spil. Jeg skal fortsætte med at slå gode slag og hole de nødvendige putts, fortsætter Lunding, inden han sender roser af sted til greenkeeper-staben.

– Banen står helt fantastisk i den her uge. Greens har ikke været bedre hele året, og de er noget af det hurtigste, jeg nogensinde har puttet på her i Kokkedal, siger Lunding, inden der sendes en kærlig tanke til hovedsponsoren.

– Det betyder alt, at Willis Towers Watson gør turneringen mulig her i Kokkedal. Det er fantastisk at spille på hjemmebane, og det giver os Kokkedalspillere en lille fordel i denne uge, slutter Lunding, der fredag kan sikre sig karrierens største resultat.

Om Andreas Lunding allerede i sin første sæson som professionel kan sikre sig en ECCO Tour sejr, bliver vi klogere på fredag middag.

Stærke udlændinge jagter Lunding

På en delt andenplads i seks under par – altså fire slag efter Lunding – ligger svenske Jesper Billing og norske Petter Mikalsen, men også Gustav Adell, Alexander Wennstam, Jesper Kennegård og Elias Bertheussen er klar til at hugge til, såfremt der kommer grus i Lunding-maskinen fredag.

Niklas Nørgaard Møller, Morten Ørum Madsen og Nicolai Kristensen er alle klar til finalerunden fredag, om end der skal en superrunde til, hvis de skal blande sig i topstriden.

Nicolai Nøhr Madsen er foruden Lunding eneste dansker i top-10 inden finalerunden, der for de førende spillere starter fredag kl. ca. 09:00.

Du kan se stillingen ved Willis Towers Watson Masters her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.