AnbefaletSe højdepunkter fra Tiger og Charlies finalerunde

Se højdepunkter fra Tiger og Charlies finalerunde

Med røde poloer, sorte bukser og caps spillede Tiger Woods og hans 11-årige søn Charlie finalerunden af holdturneringen PNC Championship i -10. Se højdepunkter ovenfor.

Ikke overraskende har deres deltagelse fået megen opmærksomhed. De blev nr. 7 i -20, men det var ikke det vigtigste:

– Minderne vil vi have hele livet, sagde Tiger efter turneringen og fortsatte om oplevelsen med Charlie:

– Han vil ikke værdsætte det som 11 årig. Det gjorde jeg ikke med min far, men som årene går værdsætter man det mere og mere.

Se også højdepunkter fra deres første runde, og optagelser fra opvarmningen i torsdags.

PNC Championship blev spillet lørdag og søndag som en 36 hullers scramble match. På hvert hul slog begge spillere et drive, hvorefter man valgte den bedste, hvorfra begge slog deres næste slag. Sådan fortsatte man til bolden var i hul.

PNC Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk