AnbefaletTiger er blevet opereret i ryggen for fjerde gang - ude resten...

Tiger er blevet opereret i ryggen for fjerde gang – ude resten af sæsonen

Tiger Woods er endnu engang blevet opereret i ryggen, så han kommer næppe til at spille flere golfturneringer i denne sæson.

Det er hans fjerde rygoperation siden 2014, men efter en vellykket operation håber Tiger at blive helt klar igen. Uden smerter i ryg og ben.

– Operationen gik godt, og jeg er optimistisk omkring at det vil lindre min kramper i ryggen og smerten, siger Tiger i en udtalelse til sin hjemmeside og fortsætter:

– Når jeg er helet, ser jeg frem til at komme tilbage til et normalt liv, hvor jeg kan lege med mine børn, spille professionel golf og leve uden de smerter, som jeg længe har  kæmpet med.

I foråret 2014 blev Tiger første gang opereret i ryggen. I september 2015 gennemgik han endnu en rygoperation med en mindre opfølgende operation seks uger senere.

Tiger er formentlig ude resten af sæsonen

Af nyheden på Tigers hjemmeside fremgår det, at Tiger nu skal hvile sig i adskillelige uger, inden han kan påbegynde genoptræningen.

Normalt vil der ved en sådan operation gå omkring seks måneder, før man helt er kommet sig, så det må forventes, at Tiger som minimum er ude indtil slutningen af oktober. Han kommer derfor næppe til at spille flere turneringer i denne PGA Tour sæson, som afsluttes med Tour Championship den 24. september inden der er Presidents Cup.

Hvis alt går som det skal, så vil det være et godt bud, hvis Tiger igen vil forsøge at gøre comeback ved hans egen Hero World Challenge på Bahamas fra den 27. november.

Har kun spillet tre turneringsrunder i år

Efter en lang skadespause på næsten 16 måneder gjorde Tiger comeback ved Hero World Challenge i december 2016, hvor han dog sluttede blandt de sidste i feltet.

I starten af året lagde så Tiger en ambitiøs plan for at blive klar til Masters, men de planlagte fire turneringer på fem uger blev til tre runder. Tiger fik kramper i ryggen under Omega Dubai Desert Classic, så han trak sig inden starten på anden runde.

Siden meldte Tiger afbud til Arnold Palmer Invitational og til til Masters for andet år i træk.

Tiger, der fyldte 41 år i december, har været nr. 1 på verdensranglisten i sammenlagt 683 uger. På denne uges verdensrangliste er han nr. 758 efter blot 11 turneringer de seneste to år.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk