KlubnytSe hvorfor golfbaner lukkes ved frost

Se hvorfor golfbaner lukkes ved frost

Græs er sårbart i frostvejr, så nogle klubber lukker greens mens andre lukker hele banen på de frostkolde dage. Men hvorfor gør man det?

USGA har lavet flere informationsvideoer til golfspillere, hvor man kan blive klogere på pleje af golfbaner. Vi har bragt videoen ovenfor før, og gør det nu igen, hvor der ofte er frost om morgenen.

Ved frostvejr vil der være iskrystaller på overfladen af græsset ligesom plantecellerne i græsset vil fryse til. Hvis man går på græsset, kan de frosne celler i græsset blive ødelagt og i værste fald vil græsset visne. Græsset bliver også mere modtagelig for sygdomsangreb som f.eks. sneskimmel.

Græsset på greens er mere udsat end fairways og græsset hjemme i haven da det er klippet kortere, men der kan også ske skader på det lidt længere græs.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk