PopulærtPGA TourTiger Woods er blevet opereret i venstre knæ - for femte gang

Tiger Woods er blevet opereret i venstre knæ – for femte gang

I sidste uge blev Tiger Woods opereret i venstre knæ via en kikkertoperation. Det er femte gang, Tiger er blevet opereret i venstre knæ, men efter et succesfuldt indgreb forventer, han at kunne spille turneringer igen i oktober.

43-årige Tiger fik fjernet noget brusk, og det var en mindre skade. Tiger har skrevet på Twitter, at han er begyndt at gå, og forventer at kunne træne igen et par uger.

Tiger regner således med at blive klar til PGA Tour turneringen ZOZO Championship, som spilles i Japan fra den 24. oktober. En turnering han allerede har givet tilsagn om at spille,

Op til den turnering skal Tiger på rygtebasis spille en skin game match i Japan om mange penge mod Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama.

Tigers femte operation i venstre knæ

Gennem hele sin karriere har Tiger til tider været plaget af skader og operationer. Den seneste operation er angiveligt den femte i venstre knæ.

Tiger Woods efter sejren i US Open 2008 – Foto: golfsupport.nl

Første operation var tilbage i 1994, og således før han blev professionel i 1996. Dengang fik han fjernet to godartede tumorer og noget arvæv, mens han i 2002 fik fjernet en godartet cyste og noget væske.

I 2008 fik Tiger som nu fjernet brusk fra venstre knæ og senere samme år – efter sejren i US Open – blev han opereret da forreste korsbånd var revet over. Han havde også fået et dobbelt træthedsbrud i venstre skinneben, så bogstaveligt talt vandt Tiger US Open 2008 med et brækket ben. Og det endda efter 18 hullers omspil mod Rocco Mediate.

Siden skulle der gå 11 år før Tiger igen vandt en major, hvilket var Masters 2019, som er han 15. sejr i en major.

Fire operationer i ryggen

De alvorligste skader har Tiger haft i ryggen, hvor han i 2017 blev opereret for fjerde gang. Han gjorde comeback i december 2017, og har kun haft mindre skader i 2018 og frem til nu.

I midten af august trak Tiger sig fra The Northern Trust med en skade, men han spillede BMW Championship ugen efter.

Spillende kaptajn ved Presidents Cup?

Til december skal Tiger Woods være kaptajn for det amerikanske Presidents Cup hold, som møder et internationalt hold ledet af Ernie Els.

Tiger kvalificerede sig ikke til holdet, men som pt. nr. 8 på verdensranglisten er Tiger i den grad i spil til at få et wildcard. De fire wildcards uddeles i november, og formelt set skal Tiger i givet fald udtage sig selv, men han kan og vil utvivlsomt tale med sine spillere og de tre vicekaptajner om det.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk