AnbefaletTIGER - Ny dokumentar om Tiger Woods kan ses på HBO Nordic

TIGER – Ny dokumentar om Tiger Woods kan ses på HBO Nordic

HBO står bag en helt ny interessant dokumentar om Tiger Woods, der i Danmark kan ses på streamingtjenesten HBO Nordic. Se en trailer ovenfor.

TIGER, som dokumentaren hedder, vises i to dele. Første afsnit på næsten halvanden time havde premiere den 11. januar, mens anden og sidste del kan ses på HBO Nordic fra mandag den 18. januar.

Undertegnede har set første afsnit, som kan anbefales. Det er velproduceret, meget spændende og interessant krydret med kendte og ukendte højdepunkter fra Tigers liv og karriere. For alle vil der utvivlsomt være nye og hidtil ukendte sider af Tiger og familieforholdene. Det er ikke et rosenrødt billede der tegnes.

Dokumentaren handler selvsagt om nu 45-årige Tiger Woods og hele hans liv, og det der har formet ham til den han er. Herunder den skandale der fældede ham, inden han fik et forrygende comeback til verdenstoppen.

Det handler om Tiger, men på godt og ondt medvirker han ikke selv. Der er selvfølgelig rigtig mange gode klip med Tiger, men han deltager ikke i nye interviews, og har ikke haft indflydelse på indholdet. Det har sine fordele og ulemper, for stod Tiger selv bag dokumentaren, så ville den utvivlsomt være helt anderledes.

Dokumentaren indeholder nye optagelser og afslørende interviews med nogle af dem, der kender Tiger bedst. Heriblandt hans tidligere mangeårige caddie Steve Williams, Nick Faldo samt Tigers første store kærlighed, Dina Parr. Der er flere venner af familien, men fælles for alle er, at de ikke længere er så tæt på Tiger, som de har været.

Rachel Uchitel, kvinden der var i centrum for sexskandalen og utroskaben som i 2009 ændrede Tigers verden, er også med. Hun bryder for første gang tavsheden og medvirker i et længere interview om det famøse forhold til Tiger.

Dokumentaren er skabt af Matthew Heineman og Matthew Hamachek med den Oscar-vindende filmskaber Alex Gibney som executive producer.

TIGER kan som nævnt ses på HBO Nordic på linket nedenfor. I øjeblikket kan man prøve det en uge gratis, og ellers er prisen 99 kr./md.

https://dk.hbonordic.com

og dette direkte link.

Plakat for HBO dokumentaren TIGER – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk