CoronavirusThorbjørn Olesen er testet positiv for COVID-19

Thorbjørn Olesen er testet positiv for COVID-19

Thorbjørn Olesen kommer ikke til start i denne uges Abu Dhabi HSBC Championship, da han er testet positiv for COVID-19.

Europa Touren oplyser til 19hul.dk, at Thorbjørn blev testet positiv inden han rejste til Abu Dhabi, så han har ikke været en del af den såkaldte turnerings-boble. Thorbjørn erstattes i feltet af Calum Hill.

Med Thorbjørns afbud er der seks danskere i Abu Dhabi HSBC Championship, som er sæsonpremieren på Europa Tourens 2021 sæson. De seks er Lucas Bjerregaard, Joachim B Hansen, Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Jeff Winther og Søren Kjeldsen.

Det er en Rolex Series turnering med en præmiesum på 8 mio. $. Justin Thomas, Rory McIlroy, Tyrrell Hatton, Matthew Fitzpatrick, Tommy Fleetwood, Shane Lowry, Justin Rose, Lee Westwood, Bernd Wiesberger, Ian Poulter, Henrik Stenson, Rafa Cabrera Bello og Graeme McDowell er blandt stjernerne i det stærke felt.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk