PopulærtPGA TourSe Tiger på driving rangen op til comeback i Hero World Challenge

Se Tiger på driving rangen op til comeback i Hero World Challenge

Efter endnu en lang skadespause gør Tiger Woods comeback i Hero World Challenge på Bahamas. I videoen ovenfor kan man se 26 minutters optagelse af Tiger på driving rangen inden første runde.

Det er Tigers første turnering siden han trak sig fra Masters i april. Han klarede cuttet i Masters for 23. år i træk, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod.

Tiger har i øvrigt sin mangeårige ven Rob McNamara som caddie. Han er vice præsident i Tigers TGR Ventures, som er moderselskabet for en række af Tigers selskaber. Tigers tidligere caddie, Joe LaCava, skiftede i foråret til Patrick Cantlay.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Hero World Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk