PopulærtPGA TourTigers nu tidligere caddie Joe LaCava skifter til top-5 spiller

Tigers nu tidligere caddie Joe LaCava skifter til top-5 spiller

Efter endnu en operation er Tiger Woods ude i en længere periode, og det har fået hans mangeårige caddie Joe LaCava til at finde en anden bag. Men selv hvis Tiger ikke var blevet opereret, så havde LaCava nok fundet en anden spiller.

59-årige Joe LaCava er skiftet til Patrick Cantlay, som er nr. 4 på verdensranglisten i denne uge. 31-årige Patrick Cantlay har vundet otte PGA Tour turneringer i karrieren med BMW Championship 2022 som den seneste samt FedExCup 2021 ranglisten. Han er ikke en af de spillere som tiltrækker sig mest opmærksomhed, men har dog fået det de seneste uger efter han spillede meget langsomt under Masters.

Og LaCava kommer ikke umiddelbart tilbage til Tiger, bekræfter han overfor si.com. Så hvis Tiger gør comeback ved Masters 2024, så bliver det uden LaCava på bag’en:

– Det er min intention, hvis Patrick bliver ved med at ville have mig, sagde Joe LaCava, der dog kommer til at savne at tilbringe meget tid sammen med Tiger, men gerne vil arbejde mere:

– Tiger kommer ikke til at spille så meget. Han indstiller ikke karrieren, men spiller måske mellem to og seks turneringer om året.

Joe LaCava siger også, at hans skifte som sådan ikke skyldes Tigers operation. Uden en operation havde Tiger nok kun spillet yderligere to turneringer i år.

– Jeg kiggede ikke aktivt efter en ny spiller, men det handler om timing. Jeg savnede det, og ville gerne arbejde noget mere, sagde LaCava.

Manager: – Selvfølgelig gav Tiger lov

Tigers manager Mark Steinberg har også bekræftet, at Joe LaCava er skiftet med Tigers velsignelse:

– Joe ringede til Tiger og spurgte om hans tilladelse, siger Mark Steinberg til espn.com og fortsætter:

– Selvfølgelig gav Tiger lov. Tiger og Joe er som brødre, og helt fantastiske venner. Man skal ikke lægge mere i det, end at Joe gerne vil gå caddie. Han elsker det, det er hans passion. Han er en fantastisk caddie, og én af de bedste.

Couples, DJ, Tiger og nu Cantlay

Joe LaCava regnes som én af verdens bedste caddier. Ellers ville han ikke have gået for Tiger i så mange år, mens hans CV er også imponerende med bl.a. 20 år for den tidligere verdensetter Fred Couples og fire år med Dustin Johnson inden han i 2011 begyndte for Tiger Woods, der havde stoppet samarbejdet med Steve Williams.

Siden 2017 har Patrick Cantlay haft Matt Minister som caddie.

LaCava har været med til at vinde 31 sejre på PGA Tour

Gennem årene har Joe LaCava været med til at vinde 31 PGA Tour turneirnger og fire på PGA Tour Champions.

Han har også tidligere været caddie for Patrick Cantlay i en enkelt uge under Northern Trust 2021, hvor Cantlays caddie var syg. Cantlay blev nr. 11 i Northern Trust inden han med Matt Minister tilbage på bag’en vandt de følgende to turneringer og FedExCup’en med en bonus på 94 mio. kr.

Tidligere i år gik LaCava caddie i tre turneringer for Fred Couples og to for Steve Stricker, senest Zurich Classuc.

Patrick Cantlay – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk