LIV GolfLucas Bjerregaard er tilmeldt Tourskolen til LIV Golf

Lucas Bjerregaard er tilmeldt Tourskolen til LIV Golf

Som eneste dansker er Lucas Bjerregaard tilmeldt Tourskolen til LIV Golf, som spilles fra den 8. – 10. december på Abu Dhabi GC. Med nulstilling af scores og cut efter både første og anden runde.

I LIV Golf Promotions turneringen spilles om tre pladser på den pengemæssigt attraktive LIV Golf League i 2024. Flere end 70 spillere fra 23 lande er tilmeldt og heriblandt altså den dobbelte danske DP World Tour vinder Lucas Bjerregaard.

32-årige Lucas Bjerregaard vandt Portugal Masters 2017 og Alfred Dunhill Links Championship 2018, men de seneste to år har været resultatmæssigt meget dårlige. Han blev nr. 116 på Challenge Tour ranglisten i år, så han i 2023 har han kun en dårlig Challenge Tour kategori.

Jason Dufner, der vandt US PGA Championship 2013, Victor Dubuisson, Jeff Overton, Chris Stroud, Gonzalo Fernández-Castaño og Alvaro Quiroz er blandt de mere velkendte navne. Der er også unge amatør-talenter som Max Kennedy og Ryan Griffin fra Irland og Sampson-Yunhe Zheng fra Kina.

Jason Dufner – Foto: golfsupport.nl
Én DP World Tour vinder med vinder-kategori

De helt store profiler kan blive udvalgt til et LIV Golf hold uden at skulle spille Tourskole, men der er én nylig DP World Tour vinder i feltet. Som den eneste DP World Tour / PGA Tour vinder i 2022 – 23 er finske Kalle Samooja tilmeldt, hvilket næppe gør ham populær på DP World Tour.

35-årige Kalle Samooja vandt Porsche European Open 2022, så han har kategori 3 på DP World Tour, hvor han blev nr. 85 på Race to Dubai ranglisten i år.

Samooja er direkte kvalificeret til anden runde som forklaret nedenfor, mens hans landsmand Tapio Pulkkanen også skal spille første runde.

Cut og nulstilling af scores efter første og anden runde

Lucas Bjerregaard er blandt knap 60 spillere i fredagens første runde, hvor kun top-20 og lige går videre til lørdagens anden runde. Her nulstilles scores og der kommer 14 nye med i feltet, som er direkte kvalificeret til anden runde.

Efter anden runde er der igen cut, så top-20 klarer cuttet til sønsdagens finale. Det er kun 20 spillere der går videre, så der kan være omspil om de sidste pladser. Inden søndagens finale nulstilles scores igen, og der spilles 36 huller om tre pladser på LIV Golf League 2024.

Nr. 4 – 10 ved LIV Golf Promotions får fuldt kort til alle International Series turneringer på Asian Tour i 2024.

Der er 38 spillere i feltet, som endnu ikke er fyldt 30 år, og gennemsnitsalderen for alle tilmeldte spillere er 31 år.

Kalle Samooja efter sejren i Porsche European Open 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk