Players ChampionshipScottie Scheffler vandt Players Championship - igen

Scottie Scheffler vandt Players Championship – igen

Scottie Scheffler vandt Players Championship for andet år i træk og understregede endnu engang, hvorfor han er er verdens bedste. Nicolai Højgaard missede cuttet.

Efter tredje runde havde Xander Schauffele føringen i -17 foran Wyndham Clark i -16 og Brian Harman i -15.

Den forsvarende mester Scottie Scheffler begyndte dagen på en 6. plads i -12 men bragede til tops med en runde i -8 efter en eagle og seks birdies. Eaglen efter et holet andetslag fra godt 80 meter på par-4 hullet 4. Scheffler spillede i dagens fjerde sidste gruppe, og med sin sidste birdie på 16. hul tog han føringen i -20. Og så måtte han vente og se, hvad det kunne række til af placering.

Schauffele var den første i -20 med en birdie på 12. hul, men han faldt tilbage med bogeys på 14. og 15. hul. Han kom til -19 med en birdie på 16. hul, og det samme gjorde Brian Harman efter en birdie på 15. hul og Wyndham Clark efter birdies på 16. og 17. hul.

Ingen af dem formåede dog at lave den nødvendige birdie for et omspil, så Scottie Scheffler vandt i -20 foran Brian Harman, Xander Schauffele og Wyndham Clark i -19. Særligt Wyndham Clark var ellers meget tæt på en birdie på 18., men hans birdieputt tog hulkanten rundt som en hesteko.

Matt Fitzpatrick blev nr. 5 i -16 foran 2017 vinderen Si Woo Kim og Hideki Matsuyama i -15.

24-årige Ludvig Åberg fra Sverige debuterede i Players Championship med en 8. plads i -14. Imponerende.

Rory McIlroy blev nr. 19 i -9 efter en finalerunde i par, mens Viktor Hovland gik +2 og sluttede som nr. 52 i -1.

Xander Schauffele under Players Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl
Schefflers anden sejr i træk

Det er Scottie Schefflers anden sejr i træk, da han vandt Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard i sidste uge. Det var så dog hands første sejr i et år siden Players Championship sidste år, hvis vi da ser bort fra Hero World Challenge som tæller til verdensranglisten, men ikke til PGA Tour. Han havde tre top-10 placeringer i majors sidste år, og er sluttet i top-10 ved 8 af de seneste 11 majors!

Nu 27-årige Scottie Scheffler vandt Evans Scholars Invitational 2019 og Nationwide Children’s Hospital Championship 2019 på Korn Ferry Tour, og da han kom på PGA Tour blev han uden sejre Årets rookie i 2019-20 sæsonen.

Otte sejre på PGA Tour – en major og to Players

Scheffler gjorde det godt på PGA Tour helt fra starten i 2019, men den første af nu otte sejre kom først i WM Phoenix Open 2022 og derefter Arnold Palmer Invitational 2022WGC – Dell Technologies Match Play 2022Masters 2022WM Phoenix Open 2023, Players Championship 2023, Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard 2024 og nu Players Championship 2024.

Han har også Hero World Challenge 2023, der dog ikke tæller som en officiel PGA Tour sejr.

Det var den 50. udgave af Players Championship. Det er PGA Tourens eget største mesterskab med en præmiesum på 25 mio. $, hvoraf Scheffler får 4,5 mio. $.

THE PLAYERS Championship, resultat

Teestedsmarkering under Players Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk