Players Championship50 år med Players Championship

50 år med Players Championship

Players Championship 2024 er den 50. udgave af PGA Tourens største turnering. Det er PGA Tourens mesterskab, og kaldes særligt i USA for den femte major. I videoen ovenfor er der en 50 minutters PGA Tour dokumentar om de førte 50 år.

De fire majors er ikke arrangeret af nogen tour, så de er som sådan uafhængige, mens PGA Tour gør alt hvad de kan for at tale Players Championship op. Og det er da også et prægtigt mesterskab, som siden 1982 er blevet spillet på TPC Sawgrass.

Det var PGA Tour chefen Deane Beman der fik idéen til Players Championship, som blev spillet første gang i 1974 på Atlanta Country Club i Georgia. Året efter var det på Colonial CC i Texas og siden 1976 i Florida. I 1976 på Inverrary CC efterfulgt af fem år på Sawgrass Country Club inden man siden 1982 har spillet på TPC Sawgrass, Stadium Course.

Historie og traditioner skabes med årene, og som det nu også ses med en konkurrerende tour, LIV Golf, skal ét år være det første. Og når der tales om traditioner på PGA Tour, så er nogle ældre end andre som The Open der er spillet siden 1860, US Open siden 1895, US PGA Championship siden 1916, Masters siden 1934 og Players Championship siden 1974.

Players Championship kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk