PopulærtPGA TourScottie Scheffler vandt Arnold Palmer Invitational

Scottie Scheffler vandt Arnold Palmer Invitational

Scottie Scheffler vandt Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, der var en signature event med en præmiesum på 20 mio. $. Scheffler er nr. 1 på verdensranglisten, men det var hans første PGA Tour sejr siden Players Championship for et år siden. Se højdepunkter fra finalerunden ovenfor.

Nicolai Højgaard var blandt de blot 69 spillere i feltet, men desværre var han én af de 11 der missede cuttet, da han i +4 var ét slag fra at klare cuttet efter anden runde.

Scheffler vandt

Scottie Scheffler og Shane Lowry delte føringen i -9 inden foran Wyndham Clark i -8 inden finalerunden.

Med en finalerunde i -6 vandt Scottie Scheffler i -15 foran Wyndham Clark i -10 og Shane Lowry i -9. Russell Henley og Will Zalatoris delte 4. pladsen i -7.

Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, og der blev spillet om en enkelt plads i The Open. Den gik til Will Zalatoris på den delte 4. plads.

Rory McIlroy var nr. 8 i -5 inden finalerunden, som han gik i +4 hvilket gav en 21. plads i -1.

Ludvig Åberg blev nr. 25 i par og Viktor Hovland nr. 36 i +2.

Første PGA Tour sejr i et år

Det var 27-årige Scottie Schefflers syvende PGA Tour sejr, og den første siden Players Championship 2023, hvis vi da ser bort fra Hero World Challenge som tæller til verdensranglisten, men ikke til PGA Tour. Han havde tre top-10 placeringer i majors sidste år, og er sluttet i top-10 ved 8 af de seneste 11 majors!

Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, resultat

Rory McIlroy under Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk