Epson TourNicole Lørup blev nr. 6 da Jessica Peng vandt IOA Golf Classic

Nicole Lørup blev nr. 6 da Jessica Peng vandt IOA Golf Classic

Jessica Peng fra Taiwan vandt IOA Golf Classic presented by LPT Realty på Epson Tour, hvor Nicole Lørup blev nr. 6.

Efter runder i -1 og -3 var Nicole Lørup nr. 10 i -4 inden finalerunden. I anden runde begyndte hun på 10. hul, og var +1 for runden efter 13 huller, men så lavede hun fire birdies i træk for en runde i -3. Finalerunden gik hun i -1, hvilket gav en delt 6. plads i -5. Hun afsluttede runden med bogeys på både 17. og 18., men det kostede dog kun en enkelt plads i stillingen.

Inden finalerunden havde Lindsey McCurdy føringen i -11 foran  Dewi Weber i -10 og Vivian Hou -8.

30-årige Jessica Peng begyndte dagen i -7, og med en runde i -4 vandt hun i -11 foran Lindsey McCurdy i -10 og Kum-Kang Park i -9. Dewi Weber blev nr. 4 i -8 foran Mariel Galdiano i -7.

Flot sæsonstart af Nicole Lørup

Nicole Lørup blev nr. 35 i sæsonpremieren Florida’s Natural Charity Classic, og har således fået en meget god start på Epson Tour.

IOA Golf Classic presented by LPT Realty, resultat

Jessica Peng efter sejren i IOA Golf Classic presented by LPT Realty 2024 – Foto: Epson Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk