PopulærtPGA TourVerdens bedste Scottie Scheffler vandt WM Phoenix Open

Verdens bedste Scottie Scheffler vandt WM Phoenix Open

Scottie Scheffler forsvarende sin titel og genvandt WM Phoenix Open, der er én af PGA Tourens såkaldte designated events med en præmiesum på 20 mio. $, og med sejren er han tilbage som nr. 1 på verdensranglisten. Se højdepunkter fra hans finalerunde i videoen ovenfor.

Den forsvarende mester Scottie Scheffler førte med to slag inden finalerunden, og med en runde i -6 vandt han med to slag. For anden dag i træk ramte han kun fem af 14 fairways, men i de fire runder lavede han kun to bogeys! Scheffler får 3,6 mio. $ svarende til 25 mio. danske kroner for sejren, der er hans femte på et år siden han vandt sin første PGA Tour sejr i netop WM Phoenix Open 2022.

Med sejren er han tilbage som nr. 1 på verdensranglisten. Scheffler var nr. 1 på verdenstranglisten i 30 uger frem til oktober 2022, hvor Rory McIlroy indtog førstepladsen.

Scheffler foran Taylor, Rahm og Thomas

Scottie Scheffler vandt i -19 foran Nick Taylor i -17, Jon Rahm i -14 og Justin Thomas o -13 mens Jason Day blev nr. 5 i -12.

Sam Burns, Sungjae Im, Jordan Spieth og Tyrrell Hatton delte 6. pladsen i -11, mens bl.a. Xander Schauffele og Rickie Fowler delte 10. pladsen i -10. Fowler med en hole-in-one på 7. hul.

Den nu tidligere verdensetter Rory McIlroy blev nr. 32 i -1, og Viktor Hovland nr. 42 i par.

WM Phoenix Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk