PopulærtPGA TourLudvig Åberg vandt RSM Classic

Ludvig Åberg vandt RSM Classic

24-årige Ludvig Åberg fortsætter med at imponere og rykker hastigt mod verdenstoppen efter han vandt RSM Classic. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Åberg blev professsionel i juni 2023, han vandt Omega European Masters 2023 i september inden han fik et wild card til Ryder Cup, hvor han også imponerede. I oktober tabte han omspil i Sanderson Farms Championship på PGA Tour, hvor han nu har vundet sin første sejr. Han har endnu aldrig deltaget i en major, men har både vundet i Europa og USA og spillet Ryder Cup!

Efter runder i 67 og 64 slag gik Ludvig Åberg begge finalerunder i 61 slag, og han vandt i -29 foran Mackenzie Hughes i -25, mens Tyler Duncan og Eric Cole delte 3. pladsen i -22.

Brian Harman blev nr. 44 i -11 og Matt Kuchar nr. 53 i -10.

Nr. 51 – 60 kommer med i Signature Events

Det var sæsonens sidste turnering, og nr. 51 – 60 har kvalificeret sig til de to første såkaldte Signature Events på PGA Tour i 2024, AT&T Pebble Beach Pro-Am og The Genesis Invitational, som Next 10.

Heriblandt Ludvig Åberg og Matt Kuchar, der også får selskab af Nicolai Højgaard, der kvalificerede sig til de to turneringer via DP World Tour.

Ludvig Åberg startede ugen som nr. 96 på FedExCup ranglisten, men med sejren bragede han frem til en 53. plads.

Top-125 har beholdt det fulde kort med Troy Merritt på en 125. plads med 441 point. Carl Yuan med 440 point og Henrik Norlander samt Maverick McNealy og Patton Kizzire sluttede lige udenfor top-125.

The RSM Classic, resultat

FedExCup Fall, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk