PopulærtDP World TourNicolai Højgaard blev nr. 5, da Ludvig Åberg vandt Omega European Masters

Nicolai Højgaard blev nr. 5, da Ludvig Åberg vandt Omega European Masters

Stortalentet Ludvig Åberg fra Sverige vandt Omega European Masters på DP World Tour, og om det er nok til et Ryder Cup wild card finder vi ud af mandag eftermiddag. Se højdepunkter fra hans finalerunde i videoen ovenfor. Matt Fitzpatrick og Robert MacIntyre tog de to sidste kvalifikationspladser til det europæiske Ryder Cup hold.

Nicolai Højgaard var nr. 5 i -12 inden finalerunden, med tre slag til Matt Fitzpatrick på førstepladsen. Nicolai var +1 efter syv huller, men fik kæmpet sig tilbage og med en runde i -3 blev han delt nr. 5 i -15. Nicolai Højgaard er også i spil til en plads på Ryder Cup holdet, men det er

Søren Kjeldsen og Marcus Helligkilde delte 13. pladsen i -13, Niklas Nørgaard blev nr. 36 i -9, Thorbjørn Olesen nr. 40 i -8 og Martin Simonsen nr. 63 i par.

John Axelsen var på en delt førsteplads i -7 efter første runde, men efter +5 i anden runde missede han cuttet, og det samme gjorde Christoffer Bring.

Ludvig Åberg vandt

Inden finalerunden førte Matt Fitzpatrick i -15 foran Connor Syme, Alexander Björk og Ludvig Åberg i -13.

Matt Fitzpatrick kunne vinde turneringen for tredje gang, men med en 64’er (-6) vandt 23-årige Ludvig Åberg i -19 foran Alexander Björk i -17, mens Matt Fitzpatrick og Connor Syme delte 3. pladsen i -16.

Nicolai Højgaard delte 5. pladsen i -15 med Alex Fitzpatrick og Joost Luiten.

De første seks på Ryder Cup holdet

Omega European Masters var sidste tællende turnering i den europæiske Ryder Cup kvalifikation. Rory McIlroy, Jon Rahm, Viktor Hovland og Tyrrell Hatton var allerede kvalificeret og de to sidste pladser gik til Matt Fitzpatrick og Robert MacIntyre.

De seks wild cards, captain picks, offentliggører Luke Donald på et pressemæde mandag, som sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay Total mandag eftermiddag fra kl. 15 – 15:30.

Ryder Cup 2023 spilles fra den 29. september til 1. oktober 2023 på Marco Simone G&CC i Rom.

Omega European Masters, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk