PopulærtLPGAAmy Yang vandt CME Group Tour Championship og 2 mio. $

Amy Yang vandt CME Group Tour Championship og 2 mio. $

Amy Yang vandt LPGA sæsonfinalen CME Group Tour Championship med en førstepræmie på 2 mio. $ svarende til 13,7 mio. danske kroner.

Sydkoreanske Amy Yang vandt i -27 foran Alison Lee og Nasa Hataoka i -24, mens Lilia Vu blev nr. 4 i -21 foran Atthaya Thitikul i -20.

Femte LPGA sejr, men den første i USA

Det var 34-årige Amy Yangs femte sejr på LPGA, men den første hun hun vundet i USA. Hendes første sejr var LPGA KEB-HanaBank Championship 2013 i Sydkorea, og så har hun vundet Honda LPGA Thailand tre gange i 2015, 2017 og 2019.

Hun har vundet tre gange på LET med sejre i ANZ Ladies Masters 2006 som 16-årig amatør samt Ladies German Open 2008 og Scandinavian TPC hosted by Annika 2008.

CME Group Tour Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk