Ryder CupNicolai Højgaard udtaget til Ryder Cup i Rom

Nicolai Højgaard udtaget til Ryder Cup i Rom

Når Ryder Cup 2023 spilles fra den 29. september til 1. oktober 2023 på Marco Simone G&CC i Rom bliver det med dansk deltagelse, da Nicolai Højgaard har fået ét af de seks wild cards. Thomas Bjørn er også med som vicekaptajn.

Luke Donald har valgt Ludvig Aberg, Tommy Fleetwood, Nicolai Højgaard, Shane Lowry, Justin Rose og Sepp Straka som sine seks såkaldte captain’s picks.

De seks der kvalificerede sig direkte er Rory McIlroy, Jon Rahm, Viktor Hovland, Tyrrell Hatton, Matt Fitzpatrick og Robert MacIntyre.

USA vandt Ryder Cup 2020 (spillet i 2021) med hele 19 – 9, hvilket er største sejr i den moderne Ryder Cup æra siden 1979.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk