Challenge TourBanerekord af John Hahn i Aalborg

Banerekord af John Hahn i Aalborg

Spillerne blev fra morgenstunden mødt af kraftig blæst, og midtvejs på runden kom et kraftigt regnskyl, så umiddelbart var betingelserne ikke til lave scores i Aalborg Golf Klub, alligevel viste flere spillere, hvordan banen skal tackles.

Og bedst af dem alle, var amerikanske John Hahn, der spillede en fejlfri runde, der indeholdt syv birdies og 11 pars. 64 slag lød totalen på, og det er samtidig ny banerekord i Aalborg Golf Klub.

– Jeg har spillet godt den sidste halvanden uge, og fik arbejdet en del med min puttning i tirsdags, og i dag var bare en af de dage, hvor alting bare falder i hul, sagde Hahn efter sin flotte runde, og fortsatte, jeg spillede aggressivt hele dagen, på sidste hul slog jeg fx en 3wood fra semirougen, og fik en let birdie.

John Hahn sluttede på ottendepladsen i Scottish Challenge i søndags, og han har altså taget den gode form med til Nordjylland og Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel.

– Det var hårdt i dag. Koldt og blæsende – og regn, så jeg var glad for min caddie, der sørgede for at holde alting tørt, så jeg bare skulle golf.

Hahn spillede sammen med tyske Florian Fritch, og de to må have inspireret hinanden. Fritch var rundt i 67 slag, og er lige nu på andenpladsen, mens tredjemanden i bolden, svenske Steven Jeppesen gik rundt i 69 slag.

Bedste dansker blandt formiddagens spillere er Jesper Gunder fra Brønderslev. Gunder var rundt en under par, mens Aalborgs Martin Simonsen og Koldings Martin Ovesen begge var rundt i par.

Følg livescoring her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk