RanglisterVerdensranglisterne, 4. marts 2024

Verdensranglisterne, 4. marts 2024

Stor fremgang for mere eller mindre ukendte vindere på DP World Tour og PGA Tour, mens Joaquin Niemann vandt for anden gang i år, men faldt tilbage. Hos kvinderne rykkede Hannah Green frem i top-20.

Herrernes verdensrangliste

Johan Gumberg vandt SDC Championship på DP World Tour og rykkede frem som nr. 252 fra en placering som nr. 669 i sidste uge.

Austin Eckroat vandt Cognizant Classic på PGA Tour, og er nu nr. 49 i verden, da han rykkede 52 pladser frem fra en 101. plads i sidste uge.

På LIV Golf vandt Joaquin Niemann den individuelle turnering ved LIV Golf Jeddah, men det giver som bekendt ikke point, så han faldt fire pladser tilbage til en 76. plads.

Christofer Rahm og Alexander George Frances vandt de to ECCO Tour turneringer i Spanien, og da de har vundet tre sejre får de 70 % bonus på point. For Frances betød det at han rykkede 279 pladser frem til en 643. plads.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024.

Kvindernes verdensrangliste

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, og rykkede 12 pladser frem til en 17. plads.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024:

Højgaards missede cuttet – Thorbjørn videre i Zurich Classic

Forventningerne var store til Nicolai og Rasmus Højgaard, der spillede sammen i PGA Tour holdturneringen, men de missede cuttet. Thorbjørn Olesen, der spiller med...

58’er på Korn Ferry Tour – slog Schefflers banerekord

Frankie Capan III gik en 58'er i torsdagens første runde af Korn Ferry Tour turneringen Veritex Bank Championship og slog samtidig Scottie Schefflers banerekord. En...