PopulærtDP World TourJohan Gumberg vandt SDC Championship

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger Williams, der er opkaldt efter Tiger Woods. Desværre var den uden direkte tv-dækning.

To af de fem danskere klarede cuttet i turneringen, hvor der blev spillet om 1,5 mio. $. Èn af de mindste turneringer målt på pengepræmier, men ift. point er der 3.000 Race to Dubai point i alle regulære turneringer frem til og med Danish Golf Championship i slutningen af august.

Jeff Winther begyndte finaledagen som nr. 40 i +1, og med en flot runde i -4 blev han nr. 24 i -3. Sebastian Friedrichsen var nr. 48 i +2, og efter +3 i finalerunden blev han nr. 55 i +5.

Oliver Hundebøll, Søren Kjeldsen og Niklas Nørgaard missede cuttet.

Jeff Winther – Foto: golfsupport.nl
xx vandt efter omspil
Inden finalerunden delte Daniel Brown og Connor Syme føringen i -11 foran Andy Sullivan, Robin Williams og James Nicholas i -9.

Af de fem nævnte var sydafrikanske Robin Williams eneste spiller med en runde under par. Han gik -3 og sluttede i -12 sammen med Jordan Gumberg fra USA, der gik -4.

De to skulle i omspil, og det vandt 28-årige Jordan Gumberg på andet omspilshul. Han havde ikke en fuld kategori på DP World Tour, men kun en kategori 20 efter han blev nr. 45 på Challenge Tour ranglisten sidste år.

David Ravetto, der vandt Dimension Data Pro-Am for to uger siden, begyndte dagen på en 8. plads i -8 og med en runde i -2 blev han nr. 3 i -10.

Andy Sullivan, Daniel Brown, Connor Syme, Nick Bachem, Marcus Armitage og Jamie Donaldson delte 4. pladsen i -8.

Robin Tiger Williams er opkaldt efter 

På leaderboardet står der Robin Williams, men han er døbt Robin Tiger Williams opkaldt efter Tiger Woods.

SDC Championship, resultat

Sebastian Friedrichsen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk