PopulærtLPGAHannah Green vandt HSBC Women’s World Championship

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen var eneste danske deltager. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily begyndte finaledagen som nr. 49 i +5, og efter en runde i -2 blev hun nr. 41 i +3 i Sentosa Golf Club, Tanjong Course, i Singapore.

Op til turneringen var Nanna Koerstz Madsen førstereserve og Emily andenreserve, og mens Nanna ikke fik en plads i feltet, så kom Emily med via en turneringsinvitation. Da der blev spillet uden cut, så optjente Emily dog ikke penge og point til ranglisten, da det efter LPGA reglerne kun er kvalificerede spillere der gør det.

Hannah Green vandt for fjerde gang

Inden finalerunden førte Ayaka Furue i -10 foran Hannah Green i -8, mens Andrea Lee og Celine Boutier i -7.

Med tre afsluttende birdies gik Hannah Green -5 og vandt i -13 foran Celine Boutier, der var i par på de sidste 3 huller, i -12.

Yuna Nishimura, Mi Hyang Lee, Brooke Henderson og Nasa Hataoka delte 3. pladsen i -9.

Det var 27-årige Hannah Greens fjerde LPGA sejr i karrieren.  Hendes tidligere sejre er major turneringen KPMG Women’s PGA Championship 2019, Cambia Portland Classic 2019 og JM Eagle LA Championship presented by Plastpro 2023.

Den første kvinde der vandt mixed turnering

I 2022 blev Hannah Green den første kvinde der på en førende tour vandt en mixed turnering, da hun vansdt TPS Murray River in honour of Jarrod Lyle 2022 i Australien. Noget Linn Grant også præsterede senere samme år, da hun vandt Volvo Car Scandinavian Mixed 2022 på DP World Tour og LET.

HSBC Women’s World Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk