LIV GolfLIV Golf opgiver at blive en del af OWGR verdensranglisten

LIV Golf opgiver at blive en del af OWGR verdensranglisten

I et brev til LIV Golf spillerne skriver Greg Norman, at man har opgivet at lave tilstrækkeligt med ændringer for at blive optaget som en del af OWGR verdensranglisten. En rangliste der bl.a. bruges som adgang til majors og andre store turneringer.

– Vi har ydet en stor indsats for at kæmpe for dig og sikre, at dine resultater bliver anerkendt indenfor det eksisterende rangeringssystem. Desværre har OWGR ikke vist vilje til at samarbejde produktivt med os, skriver LIV Golf direktøren Greg Norman ifølge flere medier heriblandt golfdigest.com.

Et problem for spillerne og LIV Golf men også for OWGR verdensranglisten og turneringer, men også spillere udenfor LIV Golf. Uanset hvad man synes om LIV Golf, så mister OWGR ranglisten værdi, hvis alle de bedste spillere ikke er med.

LIV Golf ansøgte i 2022

I juli 2022 sendte LIV Golf en ansøgning til OWGR og i oktober 2022 prøvede man at finde en genvej via MENA Tour i Mellemøsten. Det lykkedes ikke, og i oktober 2023 afviste OWGR at optage LIV Golf.

Selvom der ikke optjenes point til verdensranglisten på LIV Golf, så er en række af spillerne kvalificeret til majors som tidligere vindere og andre resultater.

Joaquin Niemann har fået en invitation til Masters, og efter han fik den vandt han LIV Golf Jeddah i sidste uge, hvilket var hans anden sejr i år.

Jon Rahm under LIV Golf Las Vegas 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk