PopulærtPGA TourTiger trak sig efter 6 huller af Genesis Invitational

Tiger trak sig efter 6 huller af Genesis Invitational

Tiger Woods har trukket sig fra Genesis Invitational efter at have spillet 6 huller af anden runde.

Tiger gik første runde i +1 efter bl.a. et shank op 18., og efterfølgende fortalte han at han på de sidste huller havde haft kramper i ryggen.

Fredag var Tiger +1 efter 6 huller med en birdie på 1. hul og bogeys på 4. og 5. hul inden han trak sig. Forklaringen fra PGA Tour var sygdom, uden uddybning af hvad det dækker over.

>>
Opdateret: Efterfølgende sagde Tigers ven og vicedirektør for TGR selskabet, der arrangerer turneringen, Rob McNamara, at Tiger havde influenza lignende symptomer torsdag aften.

Det var værre fredag morgen, og Tiger havde lidt feber. Da Tiger kom ud på banen følte han sig svimmel, og blev efter han trak sig behandlet med drop da han var dehydreret, og han fik det angiveligt meget bedre.
<<

Det var Tigers første tællende PGA Tour turnering siden han klarede cuttet (for 23. år i træk) i Masters 2023, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod og spillede ikke før han i december blev nr. 18 i Hero World Challenge. Sidstnævnte tæller til verdensranglisten, men ikke til PGA Tour ranglisterne.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Genesis Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk