PopulærtDP World TourThorbjørn Olesen fører i Ras Al Khaimah foran Rasmus Højgaard

Thorbjørn Olesen fører i Ras Al Khaimah foran Rasmus Højgaard

Intet er afgjort efter tredje runde, men det ligner unægteligt en dansk sejr i Ras Al Khaimah Championship, hvor Thorbjørn Olesen fører med fire slag til Rasmus Højgaard og seks slag til Frederic Lacroix på 3. pladsen. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard vandt den første udgave af Ras Al Khaimah Championship i 2022, men han spiller på PGA Tour i denne uge, hvor han er nr. 2 inden finalerunden af Farmers Insurance Open. Det kan blive en stor dansk golfsøndag…

Efter anden runde i Ras Al Khaimah delte Rasmus Højgaard og Manuel Elvira førstepladsen i -14 foran Thorbjørn Olesen på en delt 3. plads i -13 efter Thorbjørn i anden runde havde tangeret banerekorden på 62 slag (-10).

Med fire birdies på de første 6 huller i tredje runde overtog Thorbjørn Olesen føringen, og han så sig ikke tilbage. Han synes selv, at han spillede bedre i tredje runde hvor 10 birdies og en bogey gav en runde i -9 og føringen i -22.

Thorbjørn fører med fire slag til Rasmus Højgaard, der er i -18 efter en runde i -4. Frederic Lacroix er nr. 3 i -16, og de tre skal spille i førerbolden med start kl. 09:05 dansk tid søndag morgen (12:05 lokal tid).

Marcus Helligkilde gik -6 og deler 4. pladsen i -15 med Brandon Stone og Angel Hidalgo. Niklas Nørgaard er nr. 25 i -9 efter -1 i tredje runde.

Thomas Bjørn, der var med på en invitation, Søren Kjeldsen, Sebastian Friedrichsen og amatøren Viktor Kofod-Olsen missede cuttet. 17-årige Viktor står på leaderboardet som værende fra Forenede Arabiske Emirater.

V Sport Golf & Viaplay Total sender direkte søndag fra kl. 9. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Ras Al Khaimah Championship, leaderboard.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk