PopulærtDP World TourThorbjørn Olesen fører i Ras Al Khaimah foran Rasmus Højgaard

Thorbjørn Olesen fører i Ras Al Khaimah foran Rasmus Højgaard

Intet er afgjort efter tredje runde, men det ligner unægteligt en dansk sejr i Ras Al Khaimah Championship, hvor Thorbjørn Olesen fører med fire slag til Rasmus Højgaard og seks slag til Frederic Lacroix på 3. pladsen. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard vandt den første udgave af Ras Al Khaimah Championship i 2022, men han spiller på PGA Tour i denne uge, hvor han er nr. 2 inden finalerunden af Farmers Insurance Open. Det kan blive en stor dansk golfsøndag…

Efter anden runde i Ras Al Khaimah delte Rasmus Højgaard og Manuel Elvira førstepladsen i -14 foran Thorbjørn Olesen på en delt 3. plads i -13 efter Thorbjørn i anden runde havde tangeret banerekorden på 62 slag (-10).

Med fire birdies på de første 6 huller i tredje runde overtog Thorbjørn Olesen føringen, og han så sig ikke tilbage. Han synes selv, at han spillede bedre i tredje runde hvor 10 birdies og en bogey gav en runde i -9 og føringen i -22.

Thorbjørn fører med fire slag til Rasmus Højgaard, der er i -18 efter en runde i -4. Frederic Lacroix er nr. 3 i -16, og de tre skal spille i førerbolden med start kl. 09:05 dansk tid søndag morgen (12:05 lokal tid).

Marcus Helligkilde gik -6 og deler 4. pladsen i -15 med Brandon Stone og Angel Hidalgo. Niklas Nørgaard er nr. 25 i -9 efter -1 i tredje runde.

Thomas Bjørn, der var med på en invitation, Søren Kjeldsen, Sebastian Friedrichsen og amatøren Viktor Kofod-Olsen missede cuttet. 17-årige Viktor står på leaderboardet som værende fra Forenede Arabiske Emirater.

V Sport Golf & Viaplay Total sender direkte søndag fra kl. 9. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Ras Al Khaimah Championship, leaderboard.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk