KlubnytSøger du job? HimmerLand afholder jobmesse for tredje gang

Søger du job? HimmerLand afholder jobmesse for tredje gang

Med endnu en jobmesse den 4. februar 2024 kl. 14 – 16 i HimmerLand Multihal, håber HimmerLand på at kunne gentage succesen fra sidste år, når unge og andre potentielle jobansøgere har mulighed for at høre mere om karrieremulighederne på Lars Larsens Vej 1.

På dagen kan de besøgende høre vidt og bredt om sine muligheder indenfor elevpladser eller andre forskellige jobpositioner – uanset om det er sommerjob, en fuldtidsstilling eller et deltidsjob.

Det er tredje gang, at HR Business Partner, Pia Søgaard, og repræsentanter fra hver afdeling åbner dørene for jobmesse.

TV2 Nord sendte fra Jobmessen 2023, og interviewede bl.a. HR Business Partner Pia Søgaard – Foto: PR

– Jobmessen giver os mulighed for at øge vores synlighed og gøre jobinteresserede klogere på, hvad vi har at tilbyde i HimmerLand, siger Pia Søgaard og fortsætter:

– Den direkte interaktion med jobansøgerne giver os mulighed for at besvare en lang række spørgsmål, der ofte forbinder sig til en jobansøgningsproces, for på den måde at udvide deres horisonter og be- eller afkræfte de forestillinger, de måtte have til en eller flere stillinger. På den måde håber vi på at kunne klæde dem godt på og skabe en tryghed i forhold til at skulle søge en stilling.

HimmerLand har haft gode erfaringer med tidligere afholdte jobmesser – senest i februar 2023, hvor Trine Kjær Nielsen, der nu er restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro, var mødt op.

Trine Kjær Nielsen, Restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR

– Da jeg sidste år tog til jobmesse i HimmerLand efter at have set et Facebookopslag, var det med et ønske om at komme hjem til Nordjylland og arbejde, siger Trine Kjær Nielsen og fortsætter:

– På bagkant af jobmessen, fik jeg et nys om, at der skulle ansættes en restaurantchef i forbindelse med resortets åbning af den nye sportsbar, hvilket hurtigt fik mig til at slå til, da jeg havde fået et godt indtryk af stedet dagen for jobmessen. Samtidig gav det mig mulighed for at være med på rejsen om at etablere en ny restaurant med et helt nyt koncept, hvilket fangede min interesse.

På den måde dannede jobmessen således grundlag for en fastansættelse til Trine Kjær Nielsen som restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro.

HimmerLand ser frem til at åbne døren for de mange jobansøgere den 4. februar, som for deres interesse vil modtage en gestus i form af en særlig rabatkode til Adventure Minigolf.

Læs mere om job i Himmerland på:
www.himmerlandresort.dk/om-os/job

Jobmesse i HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk