PopulærtDP World TourThomas Bjørn er også på plakaten i Ras Al Khaimah

Thomas Bjørn er også på plakaten i Ras Al Khaimah

Selvom 52-årige Thomas Bjørn ikke længere har en DP World Tour kategori, så er Ryder Cup 2018 kaptajnen og mest vindende dansker stadigvæk et stort nok navn til, at han kan spille mange turneringer på invitationer.

Det må være konklusionen efter han er med i årets første fire turneringer på invitationer. Først de to turneringer i Dubai, og nu også Ras Al Khaimah Championship fra den 25. januar og som tidligere skrevet Bahrain Championship.

For de to sidstnævnte er Thomas Bjørn ligefrem på plakaten, og der er udsendt pressemeddelelser om, at han er med. Det samme er 52-årige Padraig Harrington, der som Bjørn har vundet 15 turneringer på DP World Tour hvoraf tre sejre har været i majors.

Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen er også med

Nicolai Højgaard vandt turneringen på Al Hamra GC i 2022, men han er ikke med, da han retter blikket mod PGA Tour. Men Rasmus Højgaard.

Rafa Cabrera Bello, Tom McKibbin, Pablo Larrazábal og den forsvarende mester Daniel Gavins har også bekræftet deres deltagelse i Ras Al Khaimah Championship

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk