PopulærtDP World TourRasmus Højgaard fører Ras Al Khaimah Ch'ship inden finalerunderne

Rasmus Højgaard fører Ras Al Khaimah Ch’ship inden finalerunderne

Mens Nicolai Højgaard er på 2. pladsen i Farmers Insurance Open på PGA Tour, så deler Rasmus Højgaard og Manuel Elvira førstepladsen i Ras Al Khaimah Championship, som Nicolai Højgaard vandt i 2022. Se højdepunkter fra anden runde ovenfor.

Efter -6 i første runde og -8 i anden deler Rasmus Højgaard, der spillede med Thorbjørn Olesen de første dage, føringen i -14 med Manuel Elvira. Han er i øvrigt lillebror til Nacho Elvira, som Rasmus Højgaard vandt 6 hullers omspil mod i Made in HimmerLand 2023.

Manuel Elvira gik en 62er (-10) i anden runde, og det samme gjorde Thorbjørn Olesen, som deler 3. pladsen i -13 med Callum Shinkwin. Da Shinkwin kom først i klubhuset, er det ham der skal spille i førerbolden med Højgaard og Elvira med start lørdag kl. 9 dansk tid (kl. 12 lokal tid).

Zander Lombard er nr. 5 i -12 foran Fabrizio Zanotti i -11.

Marcus Helligkilde er nr. 13 i -9 efter en runde i -4, og Niklas Nørgaard nr. 21 i -8 efter en runde i -5.

Hole-in-one af Thomas Bjørn

Thomas Bjørn, der var med på en invitation, var rundt i -6 efter bl.a. en hole-in-one på 7. hul, og kun syv spillere var bedre end Thomas Bjørn i anden runde. Men efter +5 i første runde var han to slag fra at klare cuttet.

Søren Kjeldsen afsluttede med en runde i -4, men i samlet +1 var missede han også cuttet, og det samme gjorde Sebastian Friedrichsen i +4 efter to runder i +2.

Amatøren Viktor Kofod-Olsen på 17 år blev nr. 131 i +9. Han er født i Slagelse, men bor i Dubai. Han står på leaderboardet som værende fra Forenede Arabiske Emirater, hvor han jo også bor, og vi har (indtil videre forgæves) forsøgt at finde ud af om han også formelt også har fået statsborgerskab der. Han vandt Junior Dubai Desert Classic op til Hero Dubai Classic, hvilket var medvirkende til, at han fik en invitation til turneringen i Ras Al Khaimah.

Ras Al Khaimah Championship, leaderboard.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk