PopulærtPGA TourDR har liveblog fra Nicolai Højgaards finalerunde

DR har liveblog fra Nicolai Højgaards finalerunde

Nicolai Højgaard spiller med om sejren i PGA Tour turneringen Farmers Insurance Open, hvilket DR dækker i en såkaldt live-blog.

Man kan se afslutningen direkte på discovery+ og Eurosport frem til kl. 02 natten til søndag, men kan også følge med på dr.dk, hvor DR journalisten Philip Norup Selmann løbende skriver om det der sker, og man kan stille spørgsmål.

Det er, så vidt vi ved, første gang at ét af de store landsdækkende danske medier har en liveblog fra en golfturnering, og stor ros til DR for gøre det. Og hvis vi er mange der går ind på siden og følger med i hvad de skriver, så kan det også være de gør det igen en anden gang.

Live-bloggen kan læses her:
www.dr.dk/nyheder/live-dansk-golfstjerne-jagter-stor-bedrift-i-usa

I skrivende stund promoveres livebloggen også øverst på forsiden af www.dr.dk.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Stephan Jaeger med sin caddie under Farmers Insurance Open 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

Jake Knapp vandt Mexico Open med Thorbjørn og Nicolai

Rookien Jake Knapp ramte kun to fairways i finalerunden, men vandt alligevel Mexico Open at Vidanta, hvor Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard klarede cuttet,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk