PopulærtPGA TourDR har liveblog fra Nicolai Højgaards finalerunde

DR har liveblog fra Nicolai Højgaards finalerunde

Nicolai Højgaard spiller med om sejren i PGA Tour turneringen Farmers Insurance Open, hvilket DR dækker i en såkaldt live-blog.

Man kan se afslutningen direkte på discovery+ og Eurosport frem til kl. 02 natten til søndag, men kan også følge med på dr.dk, hvor DR journalisten Philip Norup Selmann løbende skriver om det der sker, og man kan stille spørgsmål.

Det er, så vidt vi ved, første gang at ét af de store landsdækkende danske medier har en liveblog fra en golfturnering, og stor ros til DR for gøre det. Og hvis vi er mange der går ind på siden og følger med i hvad de skriver, så kan det også være de gør det igen en anden gang.

Live-bloggen kan læses her:
www.dr.dk/nyheder/live-dansk-golfstjerne-jagter-stor-bedrift-i-usa

I skrivende stund promoveres livebloggen også øverst på forsiden af www.dr.dk.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Stephan Jaeger med sin caddie under Farmers Insurance Open 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk