PopulærtLPGASuzann i baghjul på LPGA i Singapore

Suzann i baghjul på LPGA i Singapore

Ha Na Jang gik dagens bedste runde i HSBC Women’s Champions, og deler føringen i -8 med Mirim Lee. Suzann Pettersen er kun ét slag efter de førende.

Jang, der begyndte året med en historisk hole-in-one på LPGA og siden vandt Coates Golf Championship, gik anden runde i -6.

Ha Na Jang og Mirim Lee er ét slag bedre end Suzann Pettersen og Pornanong Phatlum på 3. pladsen i -7. Amy Yang, Gerina Piller, Sun-Ju Ahn og Shanshan Feng deler 5. pladsen i -6.

Inbee Park
Inbee Park

115 huller uden en bogey
Inbee Park er forsvarende mester, og frem til en bogey på 17. hul i første runde havde hun en imponerende rekord med 115 huller i træk på Sentosa GC uden en eneste bogey! Hendes seneste bogey i turneringen kom under 3. runde i 2014.

Hun var nr. 3 i – 4 efter første runde, men tre bogeys og to birdies i anden runde sendte hende tilbage til en 20. plads i -3.

Lexi Thompson, som efter sejren i sidste uge er bedste amerikaner på verdensranglisten, er nr. 31 i -1. Verdensetteren Lydia Ko er nr. 41 i +1.

Verdens ti bedste er med i feltet
Der er et stjernespækket felt i ugens LPGA turnering, hvor alle fra top-10 på verdensranglisten er med. Fra top-25 er der kun to spillere, som ikke deltager.

Der var 63 spillere i feltet, som spiller om $ 1,5 mio., men nu er der 62 tilbage, da Austin Ernst har trukket sig.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver morgen fra kl. 04:30 – 08:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

HSBC Women’s Champions, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk