PopulærtLPGASe historisk hole-in-one på LPGA

Se historisk hole-in-one på LPGA

Som den første nogensinde har Ha Na Jang lavet hole-in-one på et par 4 hul i en LPGA turnering, og det slag kan ses i videoen ovenfor.

Det skete under tredje runde af Pure Silk Bahamas LPGA Classic, hvor hun brugte en 3-wood på det 199 meter lange 8. hul, der blev spillet i modvind. På scorekortet måler hullet 212 meter, men teestedet var rykket frem.

Inden finalerunden deler svenske Anna Nordqvist og engelske Charley Hull føringen i -12. Sydkoreanske Ha Na Jang er nr. 13 i -7.

Fire holes-in-one sidste år
23-årige Ha Na Jang er nr. 13 på verdensranglisten. Det var hendes første hole-in-one i en LPGA turneringen, og hun sagde efterfølgende til LPGA, at hun tidligere har lavet en enkelt albatros og to holes-in-one på KLPGA.

Sidste år lavede hun også fire holes-in-one i træningsrunder og Pro-Ams på LPGA, men de tæller ikke i LPGA statistikken.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften fra kl. 21 – 23.

Pure Silk Bahamas LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk