PopulærtLPGASe historisk hole-in-one på LPGA

Se historisk hole-in-one på LPGA

Som den første nogensinde har Ha Na Jang lavet hole-in-one på et par 4 hul i en LPGA turnering, og det slag kan ses i videoen ovenfor.

Det skete under tredje runde af Pure Silk Bahamas LPGA Classic, hvor hun brugte en 3-wood på det 199 meter lange 8. hul, der blev spillet i modvind. På scorekortet måler hullet 212 meter, men teestedet var rykket frem.

Inden finalerunden deler svenske Anna Nordqvist og engelske Charley Hull føringen i -12. Sydkoreanske Ha Na Jang er nr. 13 i -7.

Fire holes-in-one sidste år
23-årige Ha Na Jang er nr. 13 på verdensranglisten. Det var hendes første hole-in-one i en LPGA turneringen, og hun sagde efterfølgende til LPGA, at hun tidligere har lavet en enkelt albatros og to holes-in-one på KLPGA.

Sidste år lavede hun også fire holes-in-one i træningsrunder og Pro-Ams på LPGA, men de tæller ikke i LPGA statistikken.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften fra kl. 21 – 23.

Pure Silk Bahamas LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk