Minjee Lee og Candie Kung deler føringen efter første runde af HSBC Women’s Champions på Sentosa GC i Singapore.

Suzann Pettersen
Suzann Pettersen

Der er et stjernespækket felt i ugens LPGA turnering, hvor alle fra top-10 på verdensranglisten er med. Fra top-25 er det kun to spillere, som mangler. Der er 63 spillere i feltet, som spiller om $ 1,5 mio.

Minjee Lee og Candie Kung gik -5, og fører foran Suzann Pettersen, Mika Miyazato, Lee-Anne Pace og den forsvarende mester Inbee Park i -4.

Sidste år spillede Inbee Park alle fire runder uden en eneste bogey, og vandt i -15. Den imponerende bedrift gentager hun dog ikke i år, da hun fem birdies og en enkelt bogey i første runde.

Lydia Ko og Lexi Thompson, der vandt i sidste uge, deler 27. pladsen i -1.

.
.

Lydia Ko er blevet nr. 1, 2 og 3 i år
Verdensetteren Lydia Ko spiller sin fjerde turnering i år.

I to LPGA turneringer er hun blevet nr. 3 i Coates Golf Championship og nr. 2 i ISPS Handa Australian Women’s Open. På LET/ALPG vandt hun ISPS Handa New Zealand Women’s Open foran Nanna Koerstz Madsen på en delt 2. plads.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver morgen fra kl. 04:30 – 08:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

HSBC Women’s Champions, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.