PopulærtLPGALee og Kung fører stjernespækket LPGA turnering

Lee og Kung fører stjernespækket LPGA turnering

Minjee Lee og Candie Kung deler føringen efter første runde af HSBC Women’s Champions på Sentosa GC i Singapore.

Suzann Pettersen
Suzann Pettersen

Der er et stjernespækket felt i ugens LPGA turnering, hvor alle fra top-10 på verdensranglisten er med. Fra top-25 er det kun to spillere, som mangler. Der er 63 spillere i feltet, som spiller om $ 1,5 mio.

Minjee Lee og Candie Kung gik -5, og fører foran Suzann Pettersen, Mika Miyazato, Lee-Anne Pace og den forsvarende mester Inbee Park i -4.

Sidste år spillede Inbee Park alle fire runder uden en eneste bogey, og vandt i -15. Den imponerende bedrift gentager hun dog ikke i år, da hun fem birdies og en enkelt bogey i første runde.

Lydia Ko og Lexi Thompson, der vandt i sidste uge, deler 27. pladsen i -1.

Lydia Ko er blevet nr. 1, 2 og 3 i år
Verdensetteren Lydia Ko spiller sin fjerde turnering i år.

I to LPGA turneringer er hun blevet nr. 3 i Coates Golf Championship og nr. 2 i ISPS Handa Australian Women’s Open. På LET/ALPG vandt hun ISPS Handa New Zealand Women’s Open foran Nanna Koerstz Madsen på en delt 2. plads.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver morgen fra kl. 04:30 – 08:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

HSBC Women’s Champions, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk