DiverseSteen Tinning blev nr. 3 på Sunbelt Tour

Steen Tinning blev nr. 3 på Sunbelt Tour

Med en 3. plads på Sunbelt Senior Tour sluttede Steen Tinning foran The Senior Open Championship vinderen Marco Dawson.

Udover European Senior Tour vil Steen Tinning i denne sæson forsøge at spille på Champions Tour via kvalifikationsturneringer. For at komme i turneringsform deltog han i 5th Suntree Challenge på den mindre Sunbelt Senior Tour.

Efter runder i -1, par og +1 sluttede 53-årige Steen Tinning på en 3. plads i par, hvilket gav en præmiecheck på $ 1.600.

51-årige Skip Kendall, der bl.a. blev nr. 10 i US PGA Championship 1998, vandt en suveræn sejr i -18 foran Gibby Gilbert III i -9.

Flere PGA Tour og Champions Tour vindere i feltet
52-årige Marco Dawson blev nr. 7 i +4. Dawson vandt The Senior Open Championship sidste år, og har haft hele seks top-10 placeringer i ti Champions Tour majors de seneste to år.

57-årige Blaine McCallister, der har vundet fem PGA Tour turneringer, blev nr. 9 i +6.

Kvalifikationsturnering den 14. marts
Steen Tinning skriver på sin hjemmeside, at han spiller på West Florida Golf Tour i de kommende uger.

Næste Champions Tour kvalifikation spilles den 14. marts, hvor Steen Tinning skal forsøge at spille sig til en plads i Tucson Conquistadores Classic. En turnering hvor Marco Dawson i øvrigt er forsvarende mester.

5th Suntree Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk