PopulærtLPGAEndelig vandt Ha Na Jang på LPGA

Endelig vandt Ha Na Jang på LPGA

Coates Golf Championship på LPGA var forsinket, så de førende skulle spille 30 huller lørdag. Det klarede sydkoreanske Ha Na Jang bedst, så hun vandt sin første sejr på LPGA.

Ha Na Jang vandt i -11 foran Brooke M Henderson i -9, mens In Gee Chun, Sei Young Kim og Lydia Ko delte 3. pladsen i -8.

Julie Yang, Simin Feng og Suzann Pettersen delte 6. pladsen i -7, mens Paula Reto, Lexi Thompson og Alison Lee blev nr. 9 i -6.

Historisk hole-in-one i sidste uge
I sidste uge lavede Ha Na Jang en historisk hole-in-one, da hun som den første nogensinde på LPGA præsterede det ultimative slag på et par-4 hul.

23-årige Ha Na Jang har tidligere vundet seks gange på den koreanske KLPGA Tour, og sidste år opnåede hun hele fire andenpladser på LPGA i sin rookie sæson.

Selvom sejren var hendes første på LPGA, så har de mange gode resultater været medvirkende til, at hun var helt fremme som nr. 14 på verdensranglisten.

Coates Golf Championship presented by R+L Carriers, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk